Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vad Säger Skorna Om Herrs Dejtingvanor?

Skor säger oftast en hel del om en persons personlighet. Så nästa gång du ska gå på dejt kan det löna sig med att vara extra uppmärksam på vad din dejt har för skor. Här tar vi upp det senaste skomodet för herr och vad man kan läsa ut av vilken av dessa modeller hav väljer.

1. Sneakers
Har killen på sig ett par skor som Converse, så kan vi garantera att han är en väldigt enkel kille. Converse passar dessutom ihop med det mesta, vilket signalerar att han inte vill lägga alltför mycket tid på sitt utseende. Så räkna med avsaknaden av märkeskläder. Han kommer förmodligen bra överens med olika människor. På en dejt är han både avslappnad och energisk. Han är definitivt redo för en spännande kväll.

2. Lyxiga sneakers
Som vi alla vet så finns det sneakers i alla kategorier numera. Tänk dig sneakers från märken som Lanvin och Louis Vuitton, eller sådana som artisten Kanye West brukar använda. Här har vi en person som inte verkar veta vad han ska göra med sina pengar. Räkna med att han är märkesfixerad och en aning kaxig. Förmodligen är han mer intresserad av att visa upp sig och mingla än att umgås med dig.

3. Löparskor
Din dejt är både aktiv och diskret i sin stil. Han bryr sig inte ett dyft om mode utan är mer mån om att vara bekväm i sina kläder och skor. Förvänta dig däremot en person som är väldigt hög på energi. Du kommer säkert märka att han inte heller kan sitta still särskilt länge.

4. Skejtarskor
Oavsett om det är Vans eller Nike SB Dunks han har på sig, så är det med all säkerhet att denna kille verkligen inte bryr sig särskilt mycket om sitt utseende. Precis som med löparskor-killen så vill han vara bekväm. Samtidigt försöker han att skapa en balans mellan sin avslappnade stil och en partystämning på er dejt.

5. Seglarskor
När du väl får syn på den här killen känns det som att han precis klivit ut från en Ralph Lauren-reklam. Ni vet den där ”preppy” östkust-stilen som modemärket är känt för. Självklart syns inte några strumpor till i skorna. Han är inte här för att imponera på någon, utan så länge han ser bra ut vill han inte lägga ner för mycket tid på sitt stil.

6. Snörskor
Skor som Ferragamos och Cole Hahn faller in i denna skokategori. Han är nog lite överspänd och mogen med stabil ekonomi. Förvänta dig någon som verkligen vill tas på stort allvar. Han kommer inte att vara särskilt avslappnad utan snarare stel och nervös under er dejt.

7. Sandaler
Killen med Birkenstocks är en självständig typ. Han tar inte sig själv på alltför stort allvar. När det kommer till tjejer känner han att han inte behöver anstränga sig särskilt mycket för att få dem på fall. Det blir nog inget fint ställe ni går till på första dejten. Kanske blir det pizza eller något annat billigt då det finns en stor chans att han är arbetslös, eller inte vill lägga ut alltför mycket pengar på en dejt.
 

 

Torsdagen den 11 juni 2015 kl. 08:36

modefördig | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

klockor

modefördig

Arkiv

 2016

 2015

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.